TrendyBox. February'16

19:44

Привіт! Буквально кілька годин тому отримала нову коробочку краси прямо з Одеси і спішу по-скоріше розповісти вам про її наповнення! Лютнева коробочка TrendyBox.


TrendyBox - це щомісячна коробочка з косметикою, персоналізована під Твій тип шкіри і волосся. Найкращі марки з Нью-Йорка, які не знайдеш в українських магазинах косметики.


Така рожева краса чекає нас у коробочці ніжного бірюзового кольору, перев'язаній молочним бантиком.


Лютнева коробочка включає у себе п'ять міні-версій продуктів: аромат DKNY, гель-лак Red Carpet Manicure, лак для волосся Salon Grafix, праймер для обличчя IPKN, бальзам для губ Smith's Minted Rose Lip Balm та кремові тіні у формі олівця Cargo.


Ну а тепер розглянемо кожен з продуктів трохи детальніше.


DKNY - Be Delicious Skin Hydrating Eau de Toilette Spay. Ціна повної версії - 1050 грн.
Твій улюблений аромат DKNY - Be Delicious тепер у форматі зволожуючого спрею, який огорне тебе легкою запашною вуаллю яблучного аромату, живлячи і зволожуючи шкіру.


Red Carpet Manicure - Nail Polish 312 It's...Pandatime! Ціна повної версії - 260 грн.
Гель-лак від Red Carpet Manicure! Різноманіття кольорів, ідеальне покриття, стійкість і яскравість на декілька тижнів! Лак сохне 45 секунд під світлодіодною лампою і 3 хвилини під УФ-лампою. Не розтікається під час нанесення. Має слабкий запах.


Salon Grafix - Hair Spray. Ціна повної версії - 250 грн.
Лак для волосся з антиоксидантами, який не тільки ідеально тримає зачіску, не склеюючи волосся, але і піклується про здоров'я волосся, захищаючи його від негативного впливу зовнішнього середовища. Містить вітаміни А, В5, С та Е, а також олію виноградних кісточок.


IPKN - Flash Cream Radiant Primer. Ціна повної версії - 950 грн.
Кремовий праймер для обличчя із захистом spf15 чудово підготує шкіру для нанесення макіяжу, приховає пори і нерівності. Перлинна пудра, що входить до складу праймера, створить природне сяйво бездоганної шкіри. Завдяки мультифруктовому комплексу (лимон, апельсин, гранат, екстракт винограду) праймер також піклується про шкіру, живлячи її.


Smith's Minted Rose Lip Balm (повнорозмірний продукт). Ціна - 235 грн.
М'ятний смак і ніжність троянди на губах. Бальзам для губ зволожує, живить, відновлює і захищає шкіру губ і надає блиску. Містить натуральні ефірні олії.


Cargo - Swimmables Shadow Stick - Coral Reef (повнорозмірний продукт). Ціна - 750 грн
Водостійкі тіні-олівець від Cargo. Тіні добре пігментовані, легко наносяться і довго тримаються. Вони не змащуються, не скочуються і не розтікаються. Можна використовувати окремо або зі звичайними тінями,щоб зробити макіяж більш яскравим. Нанести тіні-олівець на повіку і швидко розтушувати.


Таким надзвичайно вдалим виявилося наповнення лютневої коробочки TrendyBox! Зовсім скоро також чекайте поширених відгуків на усі продукти із неї!

Чи пробувати ви якість продукти? Як вам таке наповнення?

Коробочка була надана для 
незалежного тестування компанією TrendyBox

You Might Also Like

10 коментарі

  1. одно время очень любила зимой пользоваться DKNY ;)
    больше ничего из коробочки к сожалению не заинтересовало((( кроме ее внешней красоты!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Цей запах для мене виключно весняно-літній)
      А я всім дуже задоволена і скоро поділюся враженнями!

      Видалити
  2. Странный бокс.. Безвкусный. Розовое с лазурью и молочный бант... И дорого очень как не для люкса в пять миниатюр и без доп подарков

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Насправді все дивиться гарно. Але кожному своє. Два продукти з шести - повнорозмірні)

      Видалити
  3. Такая классная коробочка, еще и Cargo есть!

    ВідповістиВидалити
  4. Яке чудове наповнення! Я б багато чого звідси спробувала! Хочу таку коробочку теж!!

    ВідповістиВидалити
  5. Надзвичайно миле і естетичне оформлення, наповнення також дуже сподобалось. З радістю спробувала б кожен з продуктів. Знову спокушаєш мене, люблю коробочки краси)

    ВідповістиВидалити