Натуральна Handmade Косметика. Денний Крем Для Жирної Шкіри З Матуючим Ефектом "Алое"

18:54

Думаю, власниці жирної шкіри мене зрозуміють, що знайти хороший крем, який буде матувати обличчя на тривалий час і не сушити шкіру, досить таки важко. Сьогодні як раз мова піде про такий чудовий засіб та ще й ручної роботи!


Крем має протизапальну, зволожуючу, вітамінну дії. Також стягує пори і матує


Моє невеличке тестове упакування виготовлене із пластику. До горлечка пляшечки ниткою з мішковини прив'язаний ярличок з інформацією про крем, його складом та датою виготовлення.


Склад: гідролат алое, вода очищена, оквалан, олія виноградних кісточок, персика, фукогель, екстракти алое, помідора, сірка, алантоїн, вітаміни А,Е, емульгатор олівен та консервант феноксиетанол.


Пляшечка оснащена зручним дозатором, який видає невеличку кількість продукту, не плюється. Додатково захищений прозорим ковпачком.


Консистенція у крему дуже легка, практично флюїд. Дивлячись на фото, так і не скажеш, але щойно я починаю розподіляти його по шкірі, як він миттєво стає невагомим і водянистим. Аромат теж слабкий, мені нагадує натуральний запах алое. Незважаючи на легку текстуру, крем відмінно матує шкіру, не на весь день, звичайно, але для мене і тих 4-5 годин достатньо. Також і чудово зволожує, робить лице дуже шовковистим. Макіяж поверх нього лягає чудово, не скочується і не окисляється. Замовити крем та ознайомитися з асортиментом компанії можна тут.

А яким кремом ви користуєтеся на щодень?

Продукт надано для 
незалежного тестування

You Might Also Like

2 коментарі

  1. Цікавий крем і гарний відчук, як завжди!
    Дуже подобається такий personal touch зі складом крема і датою, які прив'язані до пляшечки. Він псується вже за місяць (чи це я може щось не так зрозуміла)? В мене теж є такий схожий натуральний кремчик. Хоча на даний момент користуюсь зволожуючим кремом від The Body Shop (я весь час "жонглюю" між 3 колекціями: Drops of Youth, Aloe та Vitamin E) - дуже подобається! :)
    Завжди цікаво почитати твої відгуки і дізнатись про новинки!
    xox N.
    http://www.mielandmint.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Надійко!
      Так, через натуральність термін придатності усього місяць. Я все чекаю, коли The Body Shop нарешті з'явитися в Україні і пускаю на їх засоби слюнки) Дякую, що поділилася)

      Видалити