Illusor Mineral Powder Foundation

20:06

Продовжу розповідати про мінеральну косметику у моїй колекції. Сьогодні мова піде про мінеральну тональну основу Illusor, зроблену вручну та ще й в Україні! Якщо цікаво - читайте далі!


Матова при денному освітленні, при штучному дає дуже легке сатинова сяйво. Чудово вирівнює тон і непомітна на шкірі. Не камедогенна, адсорбує шкірний жир, завдяки оксиду цинку має антибактеріальний і загоювальний ефект.


Оформлення виконане у стилі компанії: на боці баночки - наліпка з назвою фірми, на дні - з усією інформацією про продукт. Склад: міка, діоксид титану, оксид цинку, оксид заліза. Об'єм: 30 мл, термін придатності: 5 років. Захисний фактор: SPF 25.


Під кришечкою ховається дуже класний сифтер, який має захисну кришечку. На кришечці є невелика "ручка", за яку її можна повернути, щоб відкрити/закрити. Це надзвичайно практично, бо постійно відклеювати липку плівочку не дуже то і хочеться.


Пудра дуже дрібно змелена, досить добре пігментована, красивого середнього бежевого кольору з оливковим підтоном. Як раз те, що мені потрібно. Справді присутній матовий і одночасно сатиновий ефект, про який говорить виробник у описі продукту.


Тональна основа добре перекриває недоліки на шкірі, відмінно матує обличчя. Деколи навіть наношу її на область темних кіл під очима. І там вона добре працює.Чудово тримається протягом дня, не окисляється і не втікає. Користуюся мінеральною косметикою в теплу пору року і дуже задоволена. Цією основою також буду з радістю користуватися надалі і вам раджу придивитися. Цю та інші пудри Illusor можна купити тут.

Чи коритсуєтеся ви міперальною косметикою?


Продукт надано для незалежного

тестування компанією Illusor

You Might Also Like

6 коментарі

  1. Минеральная косметика - это мое недавнее открытие, которому я нарадоваться не могу:) правда покупала только американских производителей, надо и эту марку попробовать. Спасибо за обзор:)

    http://lanectarine.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я вже кілька років з нею знайома і дуже тому радію) Ця нічим не гірша від американської мінеральної косметики!))

      Дякую за коментар!

      Видалити
  2. В мене з мінеральної косметики є лише тіні для повік і дуже мені подобаються. Ця тональна основа виглядає чудово, ще й з СПФ, зацікавила. Дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я маю багато всякого, а тіней - ще ні) Усі мінеральні засоби мають фактор захисту SPF10-20 за замовчуванням)

      Видалити
  3. Люблю минеральную косметику, очень хотелось бы попробовать этот продукт)
    http://www.mirandabeautyworld.com/

    ВідповістиВидалити