Nature.Med Smooth Face Facial Cream For Oily, Spotty Skin

20:04

Я досі у пошуках ідеального денного крему для своєї жирної шкіри. Сьогодні розповім вам про крем для проблемної шкіри, схильної до жирності і висипань. Запрошую!

Крем робить обличчя чистим і матовим. Срібло має антибактеріальну дію. Білий чай освіжає і заспокоює. А комбінація цих компонентів з Onion Flawones дарує шкірі матовість та свіжість. Текстура крему матує шкіру обличчя, легко розподіляється і швидко вбирається. Крем не тільки сприяє зменшенню блиску шкіри, а й також захищає від появи прищиків і запалень.


На картонній коробочці, у яку запакована туба з кремом з м'якого пластику, є величезна кількість інформації про засіб, а також розповідь про Onion Flawones.


У результаті розробок були отримані флавони цибулі. Вони мають чудові зволожуючі, антиоксидантні властивості, усувають запалення і подразнення шкіри. При цьому зовсім не мають запаху! Флавони цибулі отримали завдяки ліофілізації - процесу заморожування з подальшим обробленням благородними металами.


М'яка пластикова туба, об'ємом 50 мл, оснащена відкидною кришечкою та дозатором у вигляді невеличкого отвору. Кришечка закривається дуже щільно, навіть під час транспортування можна не хвилюватися, що вона відкриється.


Текстура у крему дуже легка і невагома, приближена до флюїду. Аромат - дуже легкий, з ледь відчутною пудровою ноткою. Після нанесення на обличчя я його не відчуваю. Розподіляється крем без будь-яких додаткових зусиль. На літо для жирної шкіри - чудовий варіант. Справді матує шкіру, але зовсім не пересушує її. Не утворює дискомфортних відчуттів після використання. Добре  підходить для використання під макіяж. Я помітила, що він дивним чином розгладжує шкіру обличчя і робить її дуже ніжною, саме те, що треба перед нанесенням макіяжу. Дізнатися більше і купити можна тут.

А якими кремом ви зараз користуєтеся?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Nature.Med

You Might Also Like

4 коментарі

  1. пробовала этот крем летом, и моей норм.коже с ним было очень жарко(((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не перестаю переконуватися, що всі ми різні) Мені з цим кремом дуже комфортно, виконує свою функцію на мені відмінно!

      Видалити
  2. Вікторія, дякую за цікавий пост! Мені як раз матування не завадить. Треба буде спробувати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катю, дякую, що читаєте!
      Крем дійсно дуже хороший, раджу спробувати, ще й бюджетний)

      Видалити