Colibri Стійка крем-фарба для волосся 3.1 Світло-Русявий

22:35

Привіт! Нещодавно мені запропонували протестувати фарбу для волосся. Було дуже цікаво, бо вона українського виробництва. Але як ви знаєте, волосся я не фарбую, тому підмовила маму побути моїм помічником і відчути себе блогером) Що ж із цього вийшло - читайте далі!


Стійка крем-фарба для волосся "Colibri"  містить олії реп'яха, обліпихи, горобини та оливи, що створюють природний захист. Активні компоненти олій живлять і зволожують волосся під час фарбування. Олії дарують волоссю насичений стійкий колір і здоровий блиск. 

На картонній коробочці, у якій знаходяться всі необхідні для фарбування компоненти, є багато інформації: заходи безпеки, невеличкий опис фарби, показані приблизні кольори результату, а також показано як правильно користуватися вмістом.


Всередині упакування є два пакети по 25 г з фарбою, два пакети по 25 г з окислювачем, ще два пакетики по 15 г шампуню-бальзаму Green Way з медом та липою, пара рукавичок у невеличкому мішечку і, звичайно, інструкція. 


Почну із того, що маму я фарбую сама вже близько 5-6 років. Ми пробували різні фірми, відтінки і текстури самої фарби. (Якщо хтось пам'ятає - колись був бум на фарби-пінки). Перше, що мене вразило, коли я почала замішувати цю фарбу - її приємна кремова текстура і зовсім слабовиражений аромат.


Деякі фарби пахнуть смердять дуже сильно, а ця, навпаки, майже не пахне. Після використання від рук йшов приємний квітковий запах. Пакети з фарбою і з окислювачем поділені на дві порції, що є дуже зручно для дівчат і жінок з коротким волоссям. Стандартно, фарба - трохи густіша, а окислювач - рідший. Їх фото я не робила, бо замішувала все максимально швидко, щоб фарба не встигла потемніти ще до нанесення на волосся.


Як я вже писала  - текстура у фарби дуже кремова і завдяки цьому вона легко розподіляється по волоссю без зайвих зусиль. Виробник радить наносити фарбу на корені і через 10-15 хв прочісувати волосся гребінцем, щоб рознести фарбу по всій дожині, а тоді залишити ще на 10-15 хвилин і змити.


На фото "до" видно, що задні прядки волосся трохи темніші, ніж передні і волосся вже досить відросло і проглядає сивина.


А ось і результат! Колір вийшов дуже класним. Вдалося зрівняти відтінок спереду і ззаду. На мамине волосся ми використали обидва пакетики фарби, бо одного було трошечки замало. А другим як раз і вдалося промалювати навіть всю довжину. Сивина чудово замальована!


Після змивання фарби волосся було дуже м'яким навіть до використання шампуню. Мені також подобається ефект, який зробила ця фарба - виглядає ніби колорування. І на сонці волосся переливається дуже природньо. Через невисоку ціну фарби ~ 25 грн її може спробувати кожен. А ще мене втішило те, що кольорова лінійка досить багата і в ній є дуже класні відтінки. Ми з мамою точно ще повернемося до цих фарб. А купити їх можна у мережі магазинів Eva.

Як вам колір? Сподобалася фарба в дії? Пробували таку?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Eva

You Might Also Like

18 коментарі

  1. Ого, який крутий результат. Колір ну дужеее) Мамі сподобалось?

    ВідповістиВидалити
  2. Ти просто майстер) ефект ніби щойно з салону)))

    ВідповістиВидалити
  3. чудовий результат) думаю, і мамі сподобалось, і всім, хто її бачить, теж)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую дуже! Мамі сподобалося і вона вже збирає компліменти)

      Видалити
  4. Клас, я теж свою матусю постійно фарбую, треба буде і цю фарбу спробувати)

    ВідповістиВидалити
  5. Отакої!) Була сьогодні в Єві і звернула увагу на цю марку) Дякую за відгук, дуже інформативно. Тепер не побоюся пробувати))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж щойно зайшла, одразу кинула оком на ці фарби)

      Рада, що відгук став корисним!

      Видалити
  6. Очень красивый цвет!) Вы с мамой умнички что попробовали, результат шикарный!

    ВідповістиВидалити
  7. Ти справді майстер, окрім фарби ще й вміти її нанести треба!
    Я б сама не справилась, мама має гарного помічника!

    Тішусь, що українські фарби виходять на такий класний рівень.
    Якось і хх спробую, дякую за знайомство!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, воно якось саме наноситься, я ні при чому :)) Я теж не уявляю як саму себе можна пофарбувати)

      Так, це дійсно дуже радує! Дякую, що читаєш)

      Видалити
  8. Nice colour <3
    http://heydomii.blogspot.it

    ВідповістиВидалити
  9. Нікому не рекомендую цю фарбу....В мене вона попекла шкіру голови та й ще визвала алергію заду шия була попечена що аж сочилась це просто жах нікому не рекомендую за всі 10 років окраски це вперше і дай Бог щоб востанє

    ВідповістиВидалити
  10. А ця фарба змивається? Як довго тримається?

    ВідповістиВидалити