Smith's Minted Rose Lip Balm

16:24

Знову розповідаю про найулюбленіший засіб із усього догляду за обличчям - бальзам для губ! Цього разу мова піде про Smith's Minted Rose Lip Balm, який мені попався у лютневій коробочці TrendyBox!


М'ятний смак і ніжність троянди на губах. Бальзам для губ зволожує, живить, відновлює і захищає шкіру губ і надає блиску. Містить натуральні ефірні олії.

Бальзам поміщений у велику бляшану баночку, об'ємом цілих 22 г. Дизайн її досить стриманий. Спереду бачимо назву фірми, продукту та його призначення. Ззаду - склад, інформація про виробника та відмітки про те, що засіб не тестувався на тваринах.


Під кришечкою, яка закривається дуже щільно, ховається надзвичайно ароматне і гарне желе яскраво-червоного кольору.


Аромат - приєєємний. Пахне м'ятою і поміж неї пробиваються легкі трояндові нотки, справді Minted Rose. Текстура дійсно як желе, класна і живильна. Люблю використовувати його під час нанесення макіяжу, щоб максимально зволожити губи і підготувати до нанесення, в переважній більшості, матової помади.


Користуватися бальзамом саме задоволення. Він покриває губи тонким шаром, добре зволожує їх, живить і відновлює. Не викликає ніякого дискомфорту.


Незважаючи на його яскраво-червоний колір в упакуванні, на губах він абсолютно прозорий. Перші кілька хвилин (до 10) після нанесення він злегка пощипує губи. Такий собі невеличкий plumping ефект. Потім він проходить і бальзам ще на довго залишається на губах. 2-3 години тримається точно і як для бальзаму, мені здається, результат дуже хороший. Я рада, що він потрапив у мої руки і я мала можливість його спробувати. Ціна ~ 235 грн.

Яким бальзамом для губ ви зараз користуєтеся?

Продукт з коробочки

You Might Also Like

8 коментарі