Catrice Prime and Fine Transparent Waterproof Mattifying Powder

19:07

Привіт! Усі ми хочемо виглядати бездоганно, а жирний блиск на обличчі дуже часто цьому заважає. Особливо важливою ця проблема стає влітку, під час підвищеної секреції шкіри. Але на превелике щастя, я знайшла засіб, який може позбавити вас від такої проблеми всього за кілька секунд. Цікаво? Читайте далі)


Вода, потрапляючи на поверхню цієї пудри, просто ковзає по ній. Саме ця риса дозволяє даному продукту забезпечувати шкірі матовий фініш і бездоганний тон протягом усього дня! До складу пудри входять вітаміни А і Е. Прозорий колір робить її універсальною для будь-якого відтінку шкіри.


Упакування пудри красиве і лаконічне. Гарний футляр з чорного глянцевого пластику з чіткими сірими написами виглядає презентабельно і привабливо. Спереду на ньому є назва компанії і продукту, а ззаду детальна інформація про вміст. Є також наліпочка з українським перекладом. Об'єм 9 г.


Кришечка щільно закривається, з характерним клацанням, тому можна не боятися, що вона вирішить відкритися у сумочці чи косметичці. На внутрішній її стороні розташувалося велике дзеркало відмінної якості. В ньому видно абсолютно все!


Хоч пудра і називається прозорою, її колір в упакуванні має помітний бежевий відтінок. Але в упакуванні він і залишається. На обличчі вона абсолютно не помітна і не дає ніякого відтінку.


Текстура в пудри надзвичайно ніжна і шовковиста. Вона дуже дрібного помелу, зовсім не відчувається на шкірі, а матує відмінно! Навіть мою дуже-дуже жирну шкіру, яка починає поблискувати за 2-3 години після нанесення макіяжу, вона матує на 5-6 годин.


Її відтінок 010 Translucent підійде для будь-якого кольору шкіри. Вона однаково добре дивиться і на аристократично білосніжних дівчатах, і на засмаглих. На останніх - не вибілює обличчя. Використовується досить економно. За два місяці утворилося лише невеличка заглиблина, яку і ямкою назвати тяжко. На фото пудра після 1,5-місячного користування.


Вона справді водостійка. Випробувана дощем! Крапельки води не розчиняють її і не змивають, а лише стікають собі донизу, а пудра залишається у первозданному вигляді. А ще великим плюсом є можливість її використання у якості праймера для обличчя. Так вона згладжує рельєф шкіри і мінімально приховує пори. 

А ви користуєтеся прозорими пудрами? Пробували цю?

Продукт придбаний за власні кошти.
Не на правах реклами

You Might Also Like

15 коментарі

  1. Catrice считается бюджетной косметикой, хотя у нее очень неплохое качество; очень жаль, что ее невозможно найти у нас в рознице, только через интернет((( интересный обзор:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я купувала в Космо, Catrice у Львові тільки там є. Погоджуюся, якість хороша і продукти зазвичай дуже цікаві!

      Видалити
  2. Такой не пользовалась, в основном пользуюсь рассыпчатой. Мне кажется, что для смуглой кожи catrice слишком светлая.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я деколи чергую цю пудру з розсипчастою. Ні, не буде надто світла, бо на обличчі зовсім не дає кольору, тільки матує)

      Видалити
  3. Nice Inspirations

    FOLLOW my Blog!!! Maybe we can follow each other!!!
    www.rimanerenellamemoria.de

    ВідповістиВидалити
  4. Який милий Міккі))) Фотки дуже класні))) І дякую за огляд, в мене хоч не жирна шкіра, але до пудри планую придивитись, хочу щось таке більш стійке матуюче на літо)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, це мій помічник)) Дякую, Улянко!

      Придивися, вона зовсім не сушить шкіру, але працює відмінно)

      Видалити
  5. О, дякую за огляд! Зараз як раз знаходжусь у пошуках компактної, дуже матуючої пудри.
    P.S. бачу пензлики zoeva))) Огляд буде? ;)

    ВідповістиВидалити
  6. Викуль, спасибо за обзор! Как раз на лето присматриваю себе что-нибудь против "сияния"))))
    Буду рада взаимной подписке
    http://beloglovskaya.blogspot.com

    ВідповістиВидалити