Dr. Sante Рідкий Шовк Style Об'єм і Блиск Лак і Мус для волосся

22:46

Привіт! Кожна з нас, дівчат, хоче мати гарне волосся і чудову укладку, яка б трималася цілий день. І я не виключення. Я люблю гладке волосся, але і локони ніхто не відміняв. А щоб вони добре трималися і не випрямилися у найбільш несприятливий для цього момент, я стараюся використовувати стайлінгові засоби з сильною фіксацією. Сьогодні розповім вам про Лак і Мус від Dr. Sante із серії Рідкий Шовк Style, які націлені на створення об'єму і посилення блиску волосся, запрошую!


Лак для волосся "Об'єм і Блиск" це супер сильна фіксація для будь якої укладки, яка тримається весь день і вдвічі збільшує об'єм волосся. Сучасна формула з протеїном шовку і кератином забезпечує ефективний догляд за волоссям. Містить UV-фільтри.

Лак знаходиться у стандартному для такого продукту упакуванні - металевому флаконі з прозприскувачем. На флаконі є багато інформації про засіб, вказана також сила фіксації - 4. На зворотній його стороні є опис, склад, спосіб застосування і т. д..


У лаку дуже хороший пульверизатор, він рівномірно і дрібно розприскує засіб на волосся. Дуже радує, що він не утворює цієї твердої кірки на волоссі і укладка/зачіска хоч і чудово зафіксована, але залишається рухомою, а не зацементованою намертво.


Я час від часу роблю собі локони і фіксую їх цим лаком. Вони чудово тримаються зранку і до самого вечора, хоча в мене дуже пряме волосся і воно майже миттєво випрямляється без якихось стайлінгових засобів. Об'єм флакона 300 мл, думаю, вистачить його на довго. А ще величезним плюсом лаку є його бюджетність (~ 55 грн). Почитати про засіб більше та дізнатися, де його купити можна тут.


Ще одним засобом, без якого не обходяться жодні мої кучері - мус для укладки Рідкий Шовк Об'єм і Блиск. Має ідентичне за дизайном упакування, також металевий флакон. На відміну від лаку, його об'єм 200 мл. Спереду основна інформація і обіцянки, які має виконувати засіб. А ззаду відомості про продукт і виробника.


Мус оснащений зручним "піноутворювачем". Силою натиску на який, можна регулювати кількість засобу, що виходить. Пінка має дуже ніжну, повітряну текстуру. Вона без зайвих зусиль розподіляється по волоссю.


Зазвичай я наношу мус одним з двох способів. Або на злегка вологе волосся, досушую його феном і тоді вкладаю чи накручую, або на сухе попрядно, розподіляю і накручую волосся. В обох випадках він чудово працює і довго тримає зачіску. Пінка також бюджетна, її вартість ~ 40 грн. Почитати більше можна тут. Я задоволена обома засобами, а через те, що користуюся я ними не так вже й часто, вистачить їх на дуже довго.

А ви користуєтеся стайлінговими штучками? Які маєте у фаворитах?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Эльфа Україна

You Might Also Like

7 коментарі

  1. Очень радует, что теперь есть средства для укладки от наших производителей:)))) Спасибо за знакомство;)

    ВідповістиВидалити
  2. Не была уверена в качестве стайлинговых средств наших производителей, но наверное решусь на пробу. Спасибо за обзор!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наші виробники вийшли на дуже хороший рівень останнім часом, тому я навіть надаю перевагу вітчизняному) Будь ласка!

      Видалити
  3. Мус ще не пробувала, а от лак досить легкої фіксації. Моє волосся крутиться від вологої погоди, а після лаку в дощ воно стало прямим. І так два рази поспіль( Спробую додати його більше і використовувати не в дощовий день.

    Дякую за супер детальний відгук!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я не пробувала в дощову погоду, а так то він на мені досить непогано працює) Сподіваюся, під час наступного використання ви подружитеся)

      Дякую, що читаєш)

      Видалити
  4. Разные типы волос требуют и чтобы лак для волос был наиболее подходящим, что требует практического подбора, лучше среди профи-косметики

    ВідповістиВидалити