Dr. Sante Keratin Hair Conditioner

22:06

Привіт усім! Сьогодні хочу розповісти вам про останній засіб із кератинової серії Dr. Sante, який у мене є і, яким я чемно користувалася вже приблизно 2,5 місяця. Більше деталей та фото волосся після використання всієї лінійки всередині посту, запрошую!


Бальзам прекрасно зволожує, живить і захищає локони від агресивного впливу навколишнього середовища, а також перешкоджає їх руйнуванню при постійному використанні засобів для вкладання. 

Засіб знаходиться у зручній тубі. Найбільше мені подобається те, що вона стоїть "дороги ногами" і навіть коли бальзаму залишається вже зовсім трошки не треба без кінця трясти цю бідну баночку, щоб добути хоч якісь залишки.


На наліпці з тильної сторони туби є детальний опис серії і самого бальзаму, його склад і решта потрібної чи не дуже інформації. Також зазначено, що він не містить парабенів і мінеральних олій.


Виробник радить наносити бальзам-кондиціонер буквально на кілька секунд і одразу змивати водою. Його покликання закривати лусочки волосся і утримувати у волосині всі корисні і зволожуючо-живильні речовини, що потрапили туди з маски для волосся. Туба оснащена відкидною кришкою, яку зручно відкривати/закривати мокрими руками.


Бальзам має дуже приємну легку текстуру, яка не жирнить волосся і без особливих зусиль змивається. Робить волосся дуже гладким і ніжним. Досить економний, на моє волосся до поясу його треба буквально столову ложку, при тому що наношу я його від вух і до самих кінчиків.


Всю лінійку я використовую кожного разу під час миття голови, тобто через день. Спочатку двічі промиваю волосся шампунем, про нього я писала тут, тоді наношу маску (посилання) і збираю волосся в пучок. Залишаю її працювати на 5-7 хв і змиваю. І вже тоді на півхвилинки наношу бальзам і також змиваю. Спочатку теплою водою, а тоді прохолодною.


Я дуже задоволена виглядом і якістю волосся на даний момент. Воно гладке, ніжне і блискуче, а ще дуже легко розчісується і значно менше заплутується. Мені приємно постійно його рухати і навіть нюхати, бо, насправді, всі засоби мають дуже приємний аромат. Обов'язково повторю цю серію за кілька місяців, коли волосся вже встигне відвикнути від неї. А зараз дуже рекомендую усім спробувати ці засоби. Перевірено на власному волоссі :) 
Дізнатися більше про бальзам, а також де його купити можна тут.

Якими засобами для волосся ви зараз користуєтеся? Що порадите?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Эльфа Україна

You Might Also Like

10 коментарі

  1. волосся класне однозначно) треба буде й собі цю лінійку спробувати. ціна дуже приваблива і хвалять)

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже дякую за детальний опис цього засобу, а також інших продуктів цієї серії. Я загорілася й собі спробувати. ;) У Вас фантастичне волосся!

    ☆My blog "Demilla". Welcome!☆

    ВідповістиВидалити
  3. Спасибо большое за обзор! Мне тоже очень нравится этот бользам, да и вообще вся линия замечательная! Волосы очень красивые

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І тобі дякую, Наталю!

      Я рада, що стільком красуням ця серія прийшлася до душі)

      Видалити
  4. Гарний засіб, а волосся... просто розкіш, сонце!
    Я вже більш ніж 5 років користуюсь подібним засобом від Tigi <3
    xox N.
    www.mielandmint.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже вдячна, Надійко!
      Tigi ще не пробувала, але відчуваю, що через велику кількість хороших відгуків скоро і собі куплю)

      Видалити