Зелена Аптека Міцелярна Вода 3в1 Зелений Чай І Алоє

00:26

З появою міцелярних вод на нашому ринку, я вже встигла перепробувати 6 чи 7 штук різних виробників. Останнім часом я щільно сиділа на рожевій версії Гарньєрки і була нею задоволена більш, ніж повністю. Але потім в мої руки потрапила водичка - героїня цього посту і все круто змінилося. Та про все по порядку і детальніше далі!


Очищення, зволоження і тонізування для жирної і комбінованої шкіри. Підходить для щоденного очищення шкіри повік, обличчя, губ, шиї і зони декольте.


Вода знаходиться в зручній прозорій бочечці з пластику. Завжди видно скільки ще є залишку. На етикетках з усіх сторін пляшки є багато-багато іноформації про засіб: склад, опис, відомості про виробника та всяке інше. Об'єм 500 мл. Водичка має ледь помітний трав'яний аромат.


Міцели, які є основою міцелярної води, огортають забруднення на шкірі і з легкістю видаляють їх. У складі водички відсутні парабени, фарбники, віддушки та спирт.  Екстракт зеленого чаю освіжає шкіру, а сік алоє вера зволожує її. Гіалуронова кислота утримує вологу в шкірі, зберігає її пружність, тонус і молодість.


Через невеличкий отвір, прикритий відкидною кришкою, зручно виливати воду на ватний диск. Коли я не маю часу чи бажання чекати, поки вона сама натече, я злегка стискаю сторони пляшечки і водичка швиденько змочує диск. Кришка щільно закручується і не протікає навіть в горизонтальному положенні, перевірено.


Для наглядності резкльтату пропоную вам самим його оцінити. Тут в мене стійка матова помада GR, туш Maybelline, помада L'CF, бронзер, він же тіні для брів GR, підводка Eveline і туш для брів GR.  Я приклала ватний диск на кілька секунд і без лишніх зусиль провела ним по руці. Як бачимо, пудрові продукти, туш для брів і звичайна помада змилися безслідно, а підводка і туш для вій залишилися в зовсім малій кількості. Не знаю чому вони взагалі залишилися, з очей стираються повністю. А от стійка матова помада залишилася майже у первісному виді. Але нічого дивного, її може стерти тільки двофазка. 
Міцелярка мені  сподобалася, вона дуже ніжна до шкіри і прекрасно справляється зі своїм прямим обов'зком, не сушить шкіру і не пече очі, а ще й бюджетна і вітчизняна. Прямо букет приємностей! Тому з чистою совістю можу рекомендувати її вам і настійливо пропоную спробувати! Дізнатися де її купити можна тут.

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Эльфа Україна

You Might Also Like

8 коментарі

  1. У мене в фаворитах була Біодерма рожева. Але після цієї міцелярки я вже не хочу Біодерму купувати - ця краща і набагато дешевша (в 10 раз, в 10!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, ти вже не перша, хто відмовився від Біодерми на користь цієї) Я тепер надовго її фанат і буду купувати знову і знову!

      Видалити
  2. Обязательно ее попробую. мне нравится соотношение цена-качества Зеленой аптеки

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Думаю, Вам має сподобатися! Чудова якість по доступній ціні - це взагалі межа всіх мрій)

      Видалити
  3. Як закінчу свої запаси міцелярки, обов'язково спробую цю)))
    Дякую, за чудовий пост))

    ВідповістиВидалити
  4. Зараз користуюсь нею, доволі непоганий бюджетний продукт)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені вона дуже подобається, точно буду купувати знову і знову!

      Видалити