Dobre Mylo Рослинне мило "Грязьове"

20:10

Продовжую розповідати вам про натуральні засоби ручної роботи від української компанії Dobre Mylo! Цього разу хочу розповісти вам про натуральне лікувальне мило з грязями Сакського озера, запрошую читати далі!



Натуральне мило з грязями спеціально призначене для лікування складних нашкірних захворювань. Таких як псоріаз, екзема тощо. Лікування має тривати декілька місяців та включати гігієну всього тіла. Спеціально призначенне для миття рук, вмивання обличчя, приймання душу, а також миття голови (для чоловічого короткого волосся).



Як і інші милка цієї фірми, "Грязьове" було в упакуванні з паперу і перев'язане ниточкою з мішковини. Під бантиком зручно розташувався ярличок з назвою бренду та самого мила. Особисто мені не вистачає також хоча б короткого складу засобу та дати його виготовлення. Звичайно, це можна знайти на сайті, але так було б зручніше, як на мене.


"Грязьове" мило призначене для лікування шкірних захворювань, хоч у мене, на щастя, нічого зі списку хворіб, з яким справляється мило, немає - я просто мила ним руки. Сам брусочок досить великий (100 г) і не влазив у мою мильничку, тому я розрізала його на 2 частинки, воно так навіть ще економніше використовується.


Які у всіх продуктів фірми - склад тут ідеальний, тільки подивіться: олія кокосу рафінована, олія какао нерафінована, олія насіння соняшника нерафінована, олія насіння білої гірчиці власного виробництва, олія рижія власного виробництва. грязі мулові сульфідні Сакського озера, натуральне коров’яче молоко домашнє, натуральний шовк.


Мило майже не має запаху, піниться не дуже сильно, але стосовно цього на сайті навіть є попередження: "Увага! Даний сорт натурального мила малопінний, через велику кількість грязей Сакського озера (20%+)". Очищує  шкіру дуже добре, майже до скрипу, а головне не пересушує. Саме це мило лежить в моїй мильничці зараз і цей факт мене дуже радує, бо з початком холодів в мене руки самі по собі досить сильно сохнуть. Підсумовуючи, скажу, що мило мені підходиться повністю, ніяких нарікань в мене немає і я дуже ним задоволена. Обов'язково куплю собі ще кілька мил цієї фірми, вже придивилася м'ятне, полуничне і шовкове. Dobre Mylo Грязьове можна купити тут.

А ви любите натуральні мила? Знайомі з продуктами Dobre Mylo? Пробували це?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Dobre Mylo

You Might Also Like

8 коментарі

  1. Красивое мылко ))

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  2. Я дуже люблю такі натуральні брусочки. Але саме з цією маркою поки що не знайома. Дякую дуже за огляд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я зараз повністю перейшла на натуральне мило, дуже задоволена! Не відтягуй знайомство - тобі сподобається)

      Видалити
  3. Красиво выглядит:) Люблю натуральное мыло, но пока только от ЯКА и Suemade пользовалась.

    ВідповістиВидалити
  4. це одне з мої улюблених мил від Dobre Mylo, нещодавно писала огляд на нього. Тож прошу в гості:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мені воно теж дуже подобається! Обов'язково загляну до тебе)

      Видалити