My Rose of Bulgaria Micellar Rose Water

23:17

Привіт! Останнім часом міцелярні води просто заполонили полички в косметичних магазинах і стоять там цілими арміями. Зараз хіба лінивий бренд не випустив свою версію такого чудо-очищуючого засобу. Вони є різні, для різних типів шкіри і від всяких проблем, до кольОру-до вибОру, як в нас кажуть. Але з трояндовою міцелярною водою я зіткнулася вперше, але вже достатньо протестувала її і готова поділитися з вами своїми враженнями, запрошую!



Ніжна міцелярна трояндова вода My Rose об'єднує три дії в одному продукті - очищає, заспокоює і освіжає шкіру. Видаляє забруднення та залишки макіяжу з обличчя, очей і губ. Міцели очищають шкіру миттєво, без зусиль, зберігаючи рН шкіри. Натуральний екстракт болгарської троянди заспокоює і регенерує шкіру. 


Міцелярна водичка поміщена в таке ж упакування, як і трояндова, про останню я писала тут. Пласка пляшечка, об'ємом 220 мл, з усіх сторін обписана купою інформації. Тут є опис, спосіб застосування, згадка про те, що засіб не містить парабенів, не потребує змивання і підходить для всіх типів шкіри. Термін придатності після відкривання - 12 місяців.


Під надійною відкидною кришечкою ховається дозатор у вигляді невеличкого отвору з "бортиком".  Кришка відкривається без зайвих зусиль, а закривається досить щільно і міцно. За текстурою -  це звичайна прозора водичка, без запаху.


Ну і пропоную перейти до наочного прикладу. В мене на руці приблизний щоденний макіяж - пудра, рум'яна, контуруюча пудра, бронзер, хайлайтер, помада і туш. Я на кілька секунд приклала ватний диск на свою смугасту руку і без зусиль провела ним по свотчах. Як можна бачити - всі продукти без тертя змилися з першого разу. На обличчі теж саме. До того ж водичка не подразнює очі, для людей з чутливими очима це важливо. Також з впевненістю і усією відповідальністю за свої слова можу сказати, що це найм'якша міцелярна водичка з усіх, які я пробувала! Вона надзвичайно приємна до шкіри. Не залишає по собі плівочки чи інших дискомфортних відчуттів, дійсно можна і не змивати. Хоча я так все одно вмиваюся улюбленим засобом. Я впевнена, що ще не раз буду повертатися до цієї водички і купувати її знову. Дізнатися про неї більше і придбати можна тут.

А ви користуєтеся міцелярними водичками? Які обираєте для себе? Пробували цю?

Продукт надано для незалежного
тестування ТОВ "ВО "ВРОДА""

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Суперово вона все відчищає...я аж здивована. В мене тонік з трояндою, то дуже мені подобається, як ця квіточка заспокоює шкіру, гадаю і з трояндовою міцеляркою така сама ситуація)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, результат дійсно крутий! Я от теж люблю троянду в косметиці - вона мені добре підходить)) Так, міцелярка трохи заспокоює і зволожує!

      Видалити
  2. Такі ніжні фото!
    Результат зі свотчами дійсно вражає O_O
    Якщо вона так круто очищує та ще й ніжніша за Гарньєр, то це вагома заява. Бо остання щось мене почала розчаровувати(( Доречі, про засоби для зняття макіяжу готую вже постик :) Якщо цікаво, запрошую до себе в гості makeupyourmindez.blogspot.com. Буду дуже рада дружбі!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Ага, Гарньє в порівнянні з цією міцеляркою взагалі губиться) Я взагалі не збираюся повертатися до Гарньє, вже охолола до неї)
      Я завжди рада дружбі, обов'язково завітаю!

      Видалити
  3. Мицеллярная вода реально классная! Я ей очень довольна!

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже гарний результат! Я люблю ретельно весь макіяж знімати. Така водичка мені до вподоби, ще й без парабенів. Дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Результат суперовий! І я прихильник ретельного очищення) Вона дійсно дуже-дуже класна! Будь ласка)

      Видалити
  5. Дуже класно очищає.
    Я такого бренду ще не бачила навіть. Треба буде придивитися.
    Дякую за огляд, фотки класні :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж вперше стикаюся з цією фірмою, але їхніми засобами більш, ніж задоволена!

      Будь ласка, дякую тобі за візит)

      Видалити