Ambra Souffle Face Cream Mango-Coconut

18:52

Взимку майже у кожного стається біда зі шкірою обличчя. Особливо у людей з жирною шкірою. Бо сухе повітря вдома, опалення, холодний вітер надворі і багато інших чинників роблять свою нехорошу роботу. На власному прикладі знаю, що таке вибухове поєднання робить шкіру жирною і, водночас, зневодненою. Тому на зиму варто звернути свою увагу на більш живильні і захисні креми. Сьогодні як раз про такий і хочу вам розповісти. Амбра крем-суфле для обличчя Манго-Кокос. Детальніше під катом!


Універсальний засіб - підходить для лиця, тіла, волосся. Швидко всмоктується. Дуже економний.


Упакування крему мені і подобається, і не подобається. З однієї сторони - темне скло захищає крем від потрапляння всередину сонячних променів та й взагалі будь-якого світла, що є плюсом. А з іншої - така баночка досить негігієнічна і єдиний вихід із ситуації - використання косметичного шпателя. Але такому кремові, як цей я готова пробачити будь-що, але про це згодом.


На кришечці є наліпка з усією інформацією про крем. Також є термін придатності. Те, що мене добряче таки вразило - склад засобу. Збиті нерафіновані масла манго та кокосу, кукурудзяний крохмаль, вітамін Е. І на цьому все. Чотири складники. Чотири, Карл! І без будь-яких тобі консервантів. Це точно заслуговує, мінімум, на аплодисменти.😉


В баночці крем-суфле твердий, але легко тане від дотику теплих пальців. Я зазвичай тримаю його у холодильнику, тому він в мене дуже твердий, але якщо зберігати його в кімнаті чи у ванній, то він підтане і буде як справжнє суфле. Аромат - божественний. На мій нюх пахне як прянички.


На дотик крем досить жирний і виробник радить наносити його на вологу шкіру. Я наношу крем поверх трояндової води і навіть моя жирна шкіра ковтає його за кілька секунд. На обличчі після нанесення не залишається плівки чи інших дискомфортних відчуттів. А от результат - ВАУ! Всього за 1-2 використання крем-суфле здатне привести суху, зневоднену шкіру з лущеннями в ідеальний стан, добре живить шкіру і прибирає всі лущення. За рахунок того, що крем-суфле дуже швидко вбирається, я використовую його навіть на день, під макіяж.
Підсумовуючи, скажу, що мені крем підійшов по всіх параметрах, користування ним приносить мені неабияке задоволення і невелику ароматерапію. Ціна такої ароматної баночки - 94 грн і купити її можна тут.

А якими кремами ви користуєтеся взимку? Знайомі з продуктами Амбра?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Ambra

You Might Also Like

10 коментарі

  1. Чем-то напоминает кокосовое масло и по действию и в такой же баночке у меня есть) даже моя жирная кожа зимой ужасно шелушится.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як на мене, кокосове масло трохи легше і менш щільне) А цей крем значно кращий на зиму))

      Видалити
  2. ой, какой интересный крем!
    люблю продукты марки, теперь и крем для лица хочу!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я вже також стала прихильником їхніх засобів) Вони класні!

      Видалити
  3. закинула у хотілочки :) скільки ж я всього зараз хочу :)
    ціна дуже демократична, тому можна експериментувати.
    дякую за огляд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як я тебе розумію) Мій вішліст також постійно росте))
      Будь ласка!

      Видалити
  4. В мене теж взимку навіть жирна Т зона страждає. Залюбки такий крем спробувала б. І склад чудовий!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. От і в мене така сама ситуація( Яка б жирна не була шкіра, все одно страждає(

      Видалити
  5. Коксове масло дуже люблю. С маркою доки що не знайома. Треба придивитися.
    https://lolazas.blogspot.com

    ВідповістиВидалити