Gloss Cosmetics Sunshine Hair Serum

23:02

Продовженням серії Sunshine від Gloss Cosmetics є сироватка для захисту волосся від агресивного впливу сонячного проміння ☀ Читайте про шампунь тут, якщо ще не встигли цього зробити і повертайтеся читати про сироватку ↓


Сироватка розроблена для догляду за пошкодженими ділянками волосся (в т.ч. кінчики)


Д-пантенол лікує пошкоджені від сонячних променів і морської води волосся, згладжує посіченості. Жожоба створює захисний шар, оберігає волосся від негативного впливу і зберігає цілющу вологу. Масло авокадо містить жирні кислоти, які допомагають зробити волосся більш м'якими і надають їм блиск. Ефірні масла тонізують і оздоровлюють прядки.


Пляшечка 50 мл, зручна у використанні і транспортуванні. Помпа справно працює, не заїдає і не плюється. Запах - трав'яний якийсь. Мені пахне травами і цедрою апельсина. Констистенція масляниста, але мені вона швидше нагадує суху олійку, яку намастив і вона швиденько ввібралася без залишків жирності.


Наношу олійку раз на сухе волосся, раз на вологе і в обох випадках вона добре працює - пом'якшує волосся, візуально приводить кінчики в порядок. Не жирнить волосся і не робить з нього "сосульки", як це деколи буває з олійками 👌 Запах на волоссі залишається на півгодини-годину і тоді вивітрюється. Знаю, що для декого це дуже важливо, тому завжди таке відслідковую 🙌
Взагалі, я задоволена цією олійкою і користуюся зараз нею щодня, розхід в неї зовсім невеликий, тому такої пляшечки має вистачити на весь період активного сонця. Якщо ви досі не користуєтеся сонцезахистом для волосся - айяйяй вам і пробуйте, має сподобатися. Ціна олійки - 82 грн і купити її можна тут або тут.

Якими незмивашками ви зараз користуєтеся? Що можете порадити?

Продукт надано для незалежного 
тестування компанією Gloss Cosmetics

You Might Also Like

6 коментарі

  1. У меня всегда были от Глисс Кур, а сейчас перешла на Эйвон)

    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я Гліс Кур ніколи не пробувала навіть)) Ейвон теж люблю, постійно якісь їхні незмивашки в ходу)

      Видалити
  2. Не пользуюсь солнцезащитой для волос, нужно пересмотреть свой уход. Спасибо за отзыв!
    http://beyoutiful.com.ua/?p=3595

    ВідповістиВидалити
  3. Люблю олійки для волосся.
    В планах від Ельфи і від Агор :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олійки від Ельфи я теж люблю)) А з Агор ще зовсім не знайома)

      Видалити