Nature.Med Perfectly Clean Face Cleansing Facial Foam

17:58

Привіт! Сьогодні розповім вам про мій перший досвід користування пінкою для вмивання. А саме, пінкою для усіх типів обличчя Nature.med Perfectly Clean Face/Абсолютно Чисте Обличчя. Якщо цікаво - запрошую читати далі!


Пінка дарує обличчю чистоту і свіжість протягом всього дня. Імбир усуває жирний блиск. Грейпфрут очищає і звужує пори. А поєднання компонентів з Onion Flavones робить вашу шкіру чистою і красивою. Піноутворюючий дозатор створює ніжну, але щільну структуру. Пінка для вмивання має приємний запах і дарує вашій шкірі відчуття чистоти, м'якості і свіжості!


На картонній коробочці, у яку поміщена пляшечка із пінкою, є багато-багато інформації: опис, склад, спосіб застосування та інше, а також розповідь про Onion Flavones.


У результаті розробок були отримані флавони цибулі. Вони мають чудові зволожуючі, антиоксидантні властивості, усувають запалення і подразнення шкіри. При цьому зовсім не мають запаху! Флавони цибулі отримали завдяки ліофілізації - процесу заморожування з подальшим обробленням благородними металами.


Пляшечка, об'ємом 150 мл, виготовлена з твердого прозорого пластику. Вона оснащена зручним піноутворювачем, який захищений кришкою. Закривається вона дуже щільно, деколи навіть однією рукою не вдається її закрити, тому пінка точно нікуди не втече у разі транспортування.


Пінка утворюється дуже ніжна, але пружна. Пахне вона приємно, чимось свіжим. Під час розподілення по обличчю не перетворюється на водичку, а так і залишається пінкою, це великий плюс! Очищує лагідно, але якісно. З легкістю справляється із залишками макіяжу, які можливо недозмив засіб для його зняття. Після вмивання немає відчуття стягнутості і сухості на обличчі, ще один великий плюс, навіть для мене, власниці жирної шкіри. Я дуже задоволена результатом! Якщо шукаєте щось хороше і бюджетне - це саме той варіант. Дізнатися більше і купити можна тут.

Які засоби ви обираєте для вмивання? Користуєтеся пінками?

Продукт надано для незалежного
тестування компанією Nature.Med

You Might Also Like

4 коментарі

  1. I am instantly in love with that foam. I love products that smell nice and do their job.
    This post is really good!

    http://snjufkalo.blogspot.ba/

    ВідповістиВидалити
  2. Вікторія, дякую за чудовий відгук! Пінкою люблю користуватися після скрабу, але саме з цією не знайома. Тим більше цікаво було почитати.

    ВідповістиВидалити